KOMPJUTERAŠ

Gikovski IT portal

CloudTeh Hosting
Predstavite poslovanje vaše firme na ovom blogu – besplatno

Predstavite poslovanje vaše firme na ovom blogu – besplatno

Ako imate svoju softversku kuću, napravili ste program koji je na Google Play-u, održavate servere remotely, imate PC servis, hosting kompaniju, IT konsultantsku firmu, veliki ste i uspešni ili ste mali ali dobro organizovani a pri tom ste domaća firma – a kad kažem domaća mislim da ste iz Srbije, Hrvatske, BIH, Crne Gore, Slovenije ili Makedonije – možete objaviti tekst na ovom blogu, potpuno besplatno, sa sve povratnim linkovima ka vašem sajtu, informacijama o cenama i slično a ovo su uslovi koje morate da ispunite:

  • NAJBITNIJE PRAVILO: Tekst mora biti koristan čitaocima bloga i tekstove pišete vi!
    Dakle nikakve SEO ludorije ili strogi hvalospevi. Čitaoce bloga ne zanima, recimo, samo cena antivirusa kojeg prodajete i koliko ste uspešni u toj prodaji već i tipovi virusa koje taj antivirus štiti i informacije o tim virusima, primeri i ponašanje zaraženih sistema i slično. Ako ste serviser ne zanima ih samo ta informacija da vi možete da im očistite laptop od prašine – ali ih zanima kako se čisti laptop od prašine i šta to čišćenje sve podrazumeva, snimci rasklapanja uređaja i nanosa termalne paste i slično. Ako prodajete softver – šta se sve sa tim softverom korisno može uraditi.
  • Tekstovi moraju biti unikatni i nigde nikad ranije objavljeni. Takođe tekstovi ne smeju biti kasnije objavljeni negde drugde uz bilo kakve (ili nikakve) izmene. Ovde mogu biti samo unikatni i autorski tekstovi, nikakve agencije i čuda.
  • Ova ponuda važi samo za firme, legalne prijavljene firme.
  • U obzir dolaze samo edukativni tekstovi vezani za jedan proizvod ili uslugu koju nudite. Ako imate više proizvoda ili usluga u ponudi – biće više odvojenih tekstova, isto besplatnih naravno – dok god su edukativni i korisni.
  • Piše se na srpskom/hrvatskom/bosanskom jeziku, latinicom, nebitno da li je ekavica ili ijekavica bitno je samo da nije ošišana (osisana)
  • Ako je tema o kojoj pišete već obrađena na blogu – tekst neće biti objavljen bar godinu dana. Najbolje me kontaktirajte pre nego što krenete sa pisanjem.
  • Mogućnost komentarisanja ispod bloga je obavezna i komentar može biti obrisan samo ako ima veze sa ličnim uvredama, nacizmom, rasizmom i ostalim budalaštinama i ne možete cenzurisati komentare kao ni dobiti info o mail ili IP adresi komentatora.

Ovakvim pristupom vi predstavljate svoju firmu internet zajednici, dobijate bolji SEO rank, možda nove klijente ili nove zaposlene i besplatnu reklamu a posetilac bloga dodatno znanje koje će kroz vaš tekst dobiti – što je i poenta ovog sajta. Dakle – svi smo srećni.