Marketing

Marketing

Na ovom blogu se možete reklamirati na razne uobičajene načine. Što se banera tiče, baner u jpg ili png formatu pravite Vi i baner je moguć samo iz IT sfere, mobilne telefonije, tehnologije, e-usluga i slične branše usko vezane za IT. Praćenje klikova je takođe na Vašoj strani i Vašoj analitici.

Cena za baner je 20€/mesečno po kupovnom kursu NBS za bilo koju slobodnu poziciju i ta je cena za banere je važeća do kraja 2018-te godine. Uplatu vršite preko PayPal računa, uplatom na račun ili komenzacijom u vidu usluga ili proizvoda – ukoliko postoji interesovanje za istim. Pozicije i dimenzije banera možete videti na sledećoj fotografiji

Izgled samog banera ne sme mnogo da odstupa od dizajna bloga, treba da bude u jpg ili png formatu, na srpskom/hrvatskom/bosanskom jeziku – i statistiku klikova pratite vi sa strane vaše analitike.

Ostale mogućnosti reklamiranja

Moguće je i reklamiranje i putem:

  • Sponzorisanih tekstova napisanih sa moje strane (cena varira od ideje i plana predstavljanja)
  • Besplatnih edukativnih tekstova ako ste firma koja posluje na području ex SFRJ (više ovde)
  • Ostali vidovi reklamiranja koji vam padnu na pamet a mogu biti zanimljivi

Moguća je i kompenzacija kroz usluge ili proizvode koje imate u ponudi zavisno od samih proizvoda i usluga, ako postoji interesovanje za njih.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid reklame ili imate druga pitanja vezana za mogućnost reklame slobodno me kontaktirajte putem kontakt forme.