Жени која је написала ДА у коментару испод слике Исуса на Фејсбуку – Исус дошао у дом

Домаћици из Сурдулице, Љубомирки Илић, након што је написала ДА у коментару на Фејсбуку испод слике Исуса Христа на објави „Napisi DA ako je Isus dobrodosao u tvoj dom!“ Исус је дошао у званичну посету дому 12.05.2017, те смо га по изласку из дома у ком је боравио замолили за кратак интервју.

ИХ: Да, као и сваки дан док сам на дужности у Рају, прво седнем и напишем имејл администраторима разних балканских Фејсбук страница ког свеца да поставе на Фејсбук и оставим им које инструкције па поставе својим Фејсбук пратиоцима, рецимо „Напиши ДА ако је тај светац добродошао у твој дом“ како бих се уверио у то ко је заиста доказани верник јер је једини истински чин доказивање вере у мене коментарисање по Фејсбук страницама мојих земаљских Фејсбук сарадника са којима сам свакодневно на вези преко бежичне везе. На крају сваког дана, седнем са осталим свецима и направимо план и програм – који светац ком Фејсбук кориснику који је написао ДА, АМИН или ВЕРУЈЕМ у коментару да иде у дом, ради се провера по Фејсбук страницама наших сарадника да ли је тај корисник објаву поделио са својим пријатељима и лајковао – и ако јесте шаљемо свеце код тог Фејсбук корисника у дом.

Фејзбук нам је једини меродаван а не као што неки мисле – добра дела која се чине за живота, помоћ људима у невољи и слично…јер се кроз Фејсбук „Да“, „Амин“ или „Верујем“ испод слике свеца на Фејзбуку шаље нама „commit;“ стејтмент на бази коју користимо за ову намену Пророчанство База Података и тек онда тај прави верник постаје веродостојан. Чујемо горе код нас, постоје и неке приче доле на Земљи да се те објаве користе само да би власници тих ФБ страница прикупили што већи број лајкова и како би касније могли лакше да продају ту страницу или да су једноставно само гладни лајкова али то није тачно и немојте веровати тим информацијама…знајте да се сваки Да, АМИН или ВЕРУЈЕМ у коментарима на Фејсбуку пради од стране Царства Небеског и уноси у базу, а наравно ко има највећи број таквих коментара или шерова добија и неке додатне погодности од стране Царства Небеског касније.

КБ: Можете ли нам рећи – Ви али и свеци који долазе у домове за које су на Фејзбуку сазнали да су добродошли код њих, шта радите по доласку у дом Фејсбук корисника?

ИХ: Прво што урадимо је да се захвалимо Фејсбук кориснику који је лајаковао, поделио и коментарисао са „ДА“, „АМИН“ или „ВЕРУЈЕМ“ испод објаве на Фејсбуку, прошетамо се мало по дому, попричамо по коју са домаћинима кроз снове па одемо код следећег Фејсбук верника који је написао ДА. Не можемо се много задржати у дому јер је велики број људи којима смо преко Фејсбука добродошли у дом па не може да се стигне.

КБ: Нећемо вас више задржавати. Хвала Вам пуно на овом интервјуу!

ИХ: Хвала и вама. А сад одох на лаптоп да ударим ‘select count (*) from potvrdjeni_facebook_vernici’ у бази па да видим колико имамо за сутра Фејсбук корисника који су написали ДА, ВЕРУЈЕМ или АМИН па да можемо да организујемо посете по домовима!

КБ: Још једна ствар, можете ли само пренети људима да не схвате овај интервју као богохуљење јер то није сврха овог интервјуа а шта је сврха нека остане људима да схвате?

ИХ: Ја ћу пренети али никако не могу да обећам да ће људи то тако схватити, мада, од како су пре неколико векова, ови што су вас ложили да су моја испостава на земљи укинули ломачу – нема да бринеш.

КБ: ОК.

ИХ: ОК.