Колико је цивилизација пропала и болесна погледајмо на интернету

Колико је цивилизација пропала и колико су људи постали болесни или су можда одувек и били а сад је само испливало – најбоље се може видети на интернету – на порно сајтовима, не због самих порнића – већ…објаснићу и зашто. Ово је једна објава која није директно везана за било шта ИТ-јевско али јесте индиректно, тако да знате да не читате даље.

Иако волим да се зезам (и) на ту тему и на свој рачун како сам фанатични порнофил са терабајтима порнића истина је да баш и нисам неки љубитељ истих и то нисам у последњих 5-6 година (раније сам реално био, да се не лажемо). Задњи порно клип који сам одгледао је био пре око годину дана и то кад сам испробавао неки лудило пројектор који сам купио – куцао на Гуглу full-HD видео и наравно излетела ми Миа Калифа – па реко, греота да се баци, не ваља мушко дете да гледа, случајно сам кликнуо, нисам ја, само се отворило, неки вирус, ал ајд сад кад је кренуо – да видим квалитет сочива на пројектору до краја.

Можда ти може бити занимљив и текст о заштити система приликом посета овим сајтовима (линк овде).

Зашто мислим да се на основу порно сајтова може донети закључак да смо пропали и као друштво и као цивилизација и да је потребан један ‘reinstall’ целе планете?

Порно сајтови су најпосећенији сајтови на интернету и ту се врти огромна лова и озбиљан и бизнис и инфраструктура стоји иза свега иако на прву не делује тако. Одеш на било који порно сајт, било да је неки од најпосећених или неки мејнстрим – на сваком порно сајту, али на сваком – најгледанији и најтраженији термини и категорије који севају по очима на почетној страници….mom, sister, brother, siblings, mother, stepmother, stepsister, stepbrother, dad, family.

Власници порно сајтова гледају да прилагоде сајт потребама посетилаца због веће зараде те кроз аналитику прикупљају све могуће податке…колико је ко и из које земље провео времена на том-и-том клипу, на шта је кликнуо, шта је тражио, који клип је гледао цео а који је прекинуо и слично…и на основу тога формирају садржај сајта – а садржај сајта је… mom, sister, brother, siblings, mother, stepmother, stepsister, stepbrother, dad, family…

Дакле доста људи тражи те појмове и сајтови им то сервирају. Ја сам дебело либералан човек и дебело отвореног ума за све и свашта и то може потврдити свако ко ме лично познаје (а и генерално сам дебео) – али мени је ово болест свих болести. А да није само буг у самим сајтовима и да су они ту од стране којекаких тајних удружења масона па нам ту мењају свест да будемо болесни – него је бaг и генерално, може се видети на торентима. Ево рецимо топ 10 од топ 100 торената са једног познатог торент сајта кад је у питању XXX категорија…од 10 топ торената, 7 је везан за ово.

Шта се дођавола десило и који је малвер проузровао цивилизацију са овим баговима у кернелу и систему? Било би занимљиво да чујем мишљење неког психијатра о овим интересовањима људи али и неких законодавних инстанци на ову тему – јер по мени ово не би смело ни на који начин да се промовише и требало би потпасти под DarkWeb.

Апсолутно сам сигуран да горенаведени термин mom/mother и слично могу бити замењени са mature али ето, људима је привлачније да замишљају ово прво што је црњак над црњацима.