Natpisi, napomene i obaveštenja na YouTube-u su osmišljeni kako biste bili upoznati sa nekim novim video klipovima osobe koja je uradila upload klipa ili kao notifikacija ka nečemu drugom, a u realnosti ove notifikacije smaraju do te granice da video klipovi više i ne mogu da se gledaju.

Često naletim da je neko obaveštenje postavljeno preko celog video klipa i dok ga ručno ne zatvorim tako ostaje…kao neki spam. Neki ljudi se dosete pa video klipove koje često koriste (crtaći i dečije pesmice, muzika i slično) skinu na svoj računar lokalno (opisano ovde kako) ali postoji i način da ove notifikacije isključite i „doživotno“ da se tako izrazim, tako da video klipove na YouTube možete gledati bez ovih smarajućih stvari i bez skidanja klipova na kompjuter a znam da te notifikacije smetaju skoro pa svima a ne znaju da mogu sasvim normalno da ih se otarase.

Da biste se upustili u ovu akciju potrebno je da imate svoj Google nalog i da ste njime prijavljeni na YouTube, te ako nemate, napravite i ulogujte se. Samo dok ste prijavljeni svojim nalogom na YouTube bićete u mogućnosti da uklonite ova sranja.

1) Ulogujte se na YouTube pa idite na podešavanja svog naloga ili jednostavno idite na ovaj link: https://www.youtube.com/account_playback

2) Odčekirajte sve ispod Annotations and interactivityCaptions pa kliknite na SAVE

Youtube obavestenja 02

To je to. Sad možete gledati video klipove bez tih dosadnjakovskih obaveštenja. Kao što sam rekao, dok god ste prijavljeni na YouTube nećete više kuburiti sa ovim pa možete na miru da gledate klipove sa YouTube-a.
Screenshot sa gornje fotografije je skinut sa ovog video klipa.

CloudTeh Hosting Provider